Rapurallaa

Rapujuhlat on tosi hauskoja, mutta täytyy kyllä sanoa, että seuraavana päivänä ei ole kiva olla töissä :) Kädet haisee ravuille (ei muuten saippua auta, olisi pitänyt lutrata niitä enemmän siinä sitruunavedessä) ja se viinimäärä…

Snapsilauluja tuli laulettua ihan riittämiin ja tuli taas todettua, että mun ääni vaan ei sovellu mataliin lauluihin, suomeksi sanottuna siis muihin kuin klassisiin kipaleisiin. Olishan se joskus kiva laulaa ihan tavallisia lauluja, mutta kun tulee se rekisterivaihdos vastaan just siinä kohdassa, mistä ihmiset yleensä laulaa. Ja on se niinkin, että mun ääni soi kuitenkin parhaiten korkealta laulettaessa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: