Apinat lavasteissa

Lauantaina oli Apina-harjoitukset ensimmäistä kertaa lavasteissa. Ensin tosin piti laittaa lavasteet pystyyn. Aika vaatimattomat, jos vertaa vaikka Oopperatalon lavasteisiin. Ehkä juu, on ymmärrettävää, mutta kyllä ne silti tuntuivat vähän hassuilta.

Apinat kurkkii bambuverhon takaa ja heiluttelee häntäänsä. Sitten seurataan johtaja-Apinaa ja ihmetellään Etanaa. Aika hauskaa on tehdä koreografiaa ja yleensäkin olla mukana tällaisessa produktiossa. Saa vähän kuvaa, minkälaista se oopperassa näytteleminen on. Kun ei se ole tosiaan pelkkää laulamista. Onhan se ilveily aluksi aika tönkköä, mutta kaipa se siitä helpottuu. Ensi-iltaan on vajaat kaksi viikkoa, joten aikas kiirus tulee opetella kaikki koreografiat laulun päälle.

Apinoille tulee hurjat kasvomeikit, ohessa kuva. Lisäksi meillä on oranssit päähineet, joissa pitkiä ”karvaisiä häntiä” sekä musta vaatetus.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: