Apina-kuorossa tunteet kuohuivat

Eilisissä harjoituksissa, sanotaan vaikka Apina 3, sai kummallisen raivokohtauksen. En oikein edes tiedä, mistä oli kyse, jostain aikatauluista ilmeisesti, mutta Apina 3 ärähti Apina 2:lle oikein kunnolla. ”Sä oot alusta asti ollut niin epäystävällinen!” Ohhoh, sanon minä.

Apina 2 on ehkä hieman hiljainen, mutta en minä ainakaan ole epäystävällisyyttä huomannut. Ihmiset reagoivat asioihin eri tavalla ja toinen voi olla vähän pienieleisempi. Ehkä Apina 3 jotenkin olettaa, että kaikki ovat hyvää pataa sen kanssa. Itse yritän pysyä tässä asiassa taka-alalla, ettei tule sanottua mitään pahaa.

No, tunnelataus meni onneksi ohi ja harjoitukset jatkuivat.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: