Neljä päivää jäljellä

Etana-oopperan ensi-iltaan on enää neljä päivää. NELJÄ! Torstaina oli parin tunnin harjoitukset ja perjantaina neljän. Ohjaaja muuttaa koreografiaamme jatkuvasti. Ja sitä koreografiaa on tosi paljon. Onhan se toisaalta ihan kiva tehdä lavalla muutakin kuin laulaa. Ei meidän osamme noin 50 minuutin oopperasta kestä yhteensä kuin ehkä 15 minuuttia, mutta olisi kuitenkin kiva tehdä se sitten hyvin. Lapsille tehty ooppera on jollakin tapaa aika… no, lapsellinen. Lavasteista lähtien. Mutta kaipa ne lapset sitten tykkäävät niistä.

En tiedä oikein, miltä laulumme kuulostaa, kun ei ole päässyt kuuntelemaan yleisön paikoille. Enää ei olla kolmiäänisessä järjestyksessä vaan ihan sekaisin, joten oikean äänen saaminen edellyttää tarkkaa pianon kuuntelemista. Ja kun siinä samalla pitäisi heilutella käsiä ja päätä. En usko, että se kuulostaa ihan täydelliseltä…

Ennen ensi-iltaa on enää kolmet (tai neljät) harjoitukset, jotka kestävät vain puolitoista tuntia. Näillä neljällä harjoituskerralla pitäisi katsoa meikit ja vaatteet sekä käydä koko ooppera läpi ainakin pari kertaa, ilman keskeytyksiä. Mitäköhän siitäkin tulee?

On kyllä vauhdilla kasattu ooppera.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: