Euroviisuliput

tulevat myyntiin 10. joulukuuta. Suomalaiset pääsevät taas varmaan uutisiin otsikolla ”Hullut suomalaiset jonottivat euroviisulippuja teltassa Lippupalvelun edessä sunnuntaiaamuna kello 5.”

En sitten tiedä tuosta teltasta, mutta joku kovanluokan strategia täytyy tehdä, jotta varmasti saa liput. Erilaisia esityksiä on tosin 8, mutta kyllä se kaikista paras kuitenkin on se finaali. Siellä fiilis on huipussaan. Tosin kuulin eilen, että finaalipäivänä päiväesitys tehdään samalla mahtipontisuudella. Se on kuulemma se tilaisuus, joka sitten näytetään tv:ssä, jos tulee vaikka pommiuhkaus eikä finaalia saada ulos eetteriin. Kaikkee ne miettii.

Lipun hinta on 195 euroa. 195 EUROA!!!

Aika suolainen hinta yhdestä tapahtumasta. Pitää ehkä ajatella, että nämä on niitä ”kerran elämässä” -tapahtumia. Kyllä saa ihme nimittäin tapahtua, jotta uusi voitto saataisiin Suomeen. Ei mitenkään negatiivinen ajattelutapa, ihan vaan realistinen, kun ajattelee tätä Suomen euroviisuhistoriaa.

Joten sunnuntaina 10.12. kummassakin kädessä on puhelin ja samalla seisotaan Lippupalvelun edessä hyvissä ajoin. Pitäisiköhän varata mukaan kuumaa juotavaa…

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: