Digiblogit ja aika

Suomi on täynnä kaiken maailman digitaaliseen mediaan liittyviä blogeja. Niitä selaillessa nousee tosin yksi kysymys esille. Eikö ihmiset tee töitä? Miten tällaisten joka päivä päivittyvien blogien kirjoittajilla oikein on aikaa tutustua aiheeseen niin perusteellisesti?

Tunnen itseni tällä saralla jotenkin huonoksi ihmiseksi, koska ilmeisesti minunkin pitäisi seurata oman alani uutisia ja ilmiöitä 24/7. Ei minulla kuitenkaan ole aikaa, pitää tehdä töitä 8/24. Lopuista 16 tunnista nukun 9 tuntia, joten jäljelle jää 7 tuntia vapaata aikaa. Siitä 1 tunti menee työmatkaan. 6 tunnin aikana pitää jollakin tavalla pitää parisuhdetta yllä (2), tehdä tmi-töitä (2), syödä (o,5), rentoutua katsomalla ainakin 1 tunnin verran televisiota (1), käydä jumpassa (1,5). Auts, tuossa on jo 7 tuntia.

Eli ei minulle kyllä jää yhtään ylimääräistä aikaa… Pitäisiköhän surffailla netissä työaikana?

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: