Euroviisujen back-up-jury

Jos Euroviisujen äänestys Suomessa menee jostain syytä pieleen, esim. puhelinlinjat katkeaa tms., niin Suomen äänet antaa back-up -jury. Back-up -jury antaa äänensä katsomalla Ylen studioilla sekä semifinaalin että finaalin viimeiset ennakot. Oon saanut kunnian olla tässä tuomaristossa :) Saas nähdä, millaisia pisteitä sitä tulee annettua, kun mielipiteet kuitenkin on aika vahvat tiettyjen biisien suhteen.

On muuten aikomoisen Euroviisutäyteinen viikko, kun noiden tuomarointien lisäksi oon ihan paikan päällä Areenalla semifinaalin ennakossa keskiviikkona sekä tietysti itse päätapahtumassa eli finaalissa lauantaina. Mutta kai tää nyt on sellanen ”kerran elämässä” -tapahtuma, joten otetaan sitten kaikki ilo irti.

Toivottavasti nyt ilmat vähän lämpenis, ettei tuu taas turisteille huonoa kuvaa Suomen säästä ( ne MM-kisat…)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: