Mahtavaa!

Keskiviikkoillan semifinaalin ennakko oli aivan käsittämättömän upea. Mitä sitten onkaan finaalissa? Lava ja kaikki visuaaliset elementit oli tosi hienoja. Alku ja loppuesitys ei oikein vedonnut muhun, vähän liian tylsiä. Mutta se tunnelma ja se musiikki. GREAT!

On se mahtavaa, että saatiin Euroviisut Suomeen! Oli muuten sellainen tekniikan ja valojen määrä Areenan katossa kiinni, että eipä oo Suomessa ennen sellaista nähty. Se hämähäkki-kameravekotin oli hieno. Siis se, joka on siellä katossa kiinni neljällä vaijerilla ja televisiossa se näyttää siltä kuin katsoja liukuisi kohti lavaa. No, katsokaa lauantaina niin hiffaatte.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: