Tuomarointi ja suosikit

Eilen tosiaan tuomaroitiin semifinaali katsomalla Ylen studio 2:lla klo 14:n ennakko. Kaikkien osallistuvien maiden tuomaristo istui samaan aikaan omien maidensa tuomarointipaikoissa ja kello 17 mennessä lasketut äänet piti lähettää faksilla Saksaan.

Se täytyy sanoa, että ihan ok 10 pääsi finaaliin tästä Suomen tuomaristosta. Onneksi kuitenkin kävi niin, että oikeassa semifinaalissa mukaan pääsi myös kaksi omaa suosikkiani, jotka eivät olisi päässeet mukaan, jos meidän tuomarien äänillä oltaisiin menty.

Eli jee, finaaliin pääsi kaikki mun 3 suosikkia: Georgia, Moldova ja Unkari. Hyvä hyvä. Andorran olisin myös toivonut pääsevän mukaan, se oli niin erilainen. Täytyy myöntää, että rupesin myös pitämään Belaruksen kappaleesta. Yksi, jonka en ehkä olisi toivonut pääsevän finaaliin, oli Slovenia. Mun mielestä se oopperaääni ei vaan kertakaikkiaan sopinut siihen biisiin.

Serbia… ennakkosuosikki yhdeksi voittavaksi… Onhan se dramaattinen balladi, mutta aika tasapaksu. Ei mun mielestä voittaja-ainesta. No, nää nyt on aina mielipidejuttuja.

Lauantaina sitten taas tuomaroimaan ja illan finaaliin. Euroviisujen yliannostusvaara!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: