Kesälomamatka itään

Tämän kesän lomamatka suuntautuu upeiden palatsien Pietariin ja punaiselle torille Moskovaan. Odotan kovasti Pietarin upeita palatseja, mutta Moskovan innostus on vielä vähän hakusessa. Onhan se tosin maailman kallein kaupunki, joten kai sielläkin jotain hienoa on :)

Viikon matka Venäjälle tyhjentää kyllä pankkitiliä ihan kiitettävästi. Pitää hankkia kaikenmaailman viisumit eikä ne junamatkustamisetkaan ympäri Venäjää mistään halvimmasta päästä ole. Mutta sinne nyt mennään parin viikon päästä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: