Laulukurssilla

Syksyn laulukurssi alkoi maanantaina, mutta pääsin mukaan vasta eilen, koska tuli vietettyä 5 päivää Moskovassa. Tänä vuonna kurssi näytti olevan aika suosittu. Meitä on kymmenisen laulajaa. Eilen oli Ritvan pitämä esiintymisvalmennus. Ritva kertoi taas hauskoja juttuja ja totesi, että ei se Marcokaan ilman jännittämistä esiinny. Ritva pitää siis Bjuströmin Marcon kanssa erilaisia yrityskoulutuksia mm. vuorovaikutustaidoista ja esiintymisestä. Ritva on tosi hauska tyyppi ja se on ollut mukana näillä kursseilla kaikkina kolmena vuotena.

Sunnuntain loppukonserttiin pitäisi opetella kaksi laulua ja ongelmana on se, että mulla ei oo hajuakaan siitä, mitä mun valitsemien laulujen sanat on suomeksi. Tosi vakuuttavaa lauleskella vaan jotain. Yleensä google auttaa, mutta tällä kertaa käännöksiä ei vaan löytynyt.

Työt alkaa ens viikolla. Loma on taas mennyt hurjan nopeesti. Yli viikon tuli oltua flunssassa, joten osa lomasta meni vähän pilalle. Ja säätkin oli aikas vaihtelevat. Tietysti nyt, kun työt alkaa, on luvattu helteitä. Se tosin ei oo mitään uutta, ainahan niin yleensä käy.

Moskovan kuvat pitäis muokata ja laittaa nettiin, mutta niitä tuli otettua yli 400, joten nyt voi vähän kestää…

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: