Töihinpalaamisen kankeus

Neljän viikon loma on ohi. Aurinko paistaa ja lämpötila on hellelukemissa. Mikäs sen mukavampaa kuin palata töihin keskellä kesän parasta lämpöä. Kesäloma oli aika ei-rentouttava monistakin syistä, mm. 8 päivän flunssa/yskä/lihassärky ei oikein tuntunut kovin lomalta. Viime viikosta yli puolet meni laulukurssiin (laulutunteja, harjoituksia, kenraali, konsertti jne.). Onneksi pääsi hetkeksi lomamatkalle Moskovaan, jossa tosin tuli käveltyä aika paljon.

Vaikka Moskovassa tuli parina päivänä aika kaatamalla vettä, vesilätäköissä hyppinen oli mukavaa. Tuli mieleen lapsuuden vesilätäkköleikit. Se oli kummallisen rentouttavaa. Antoi vaan veden kastella, koska muuta ei voinut.

Tietyllä tavalla on (täytyy myöntää) rentouttavaa palata töihin. On kuitenkin kiva ilmapiiri ja kivoja hommia, työkaverit ja säännöllinen ruokailu. Eikä mahdollisuutta istua koko aikaa terdellä :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: