Voihan kiesus

Nyt on sellainen tilanne, että olis ihan pakko päästä avautumaan jonnekin ihan toden teolla. Oon tässä pari tuntia surffaillut ihmisten blogeja ja monet kertovat ihan kaiken paskan, mitä elämässä tapahtuu. Eihän mun blogia kovin moni ihminen lue, joten ihan sama, mutta jotenkin mä en pysty tänne kirjoittamaan kaikkea, vaikka haluaisinkin. Ei tää blogi niin anonyymi kuitenkaan ole.

Sen verran voin sanoa, että tietyistä asioista johtuen stressitilanne on aivan käsittämätöntä. Välillä on tosi hyvä olo ja välillä kaikki tuntuu tosi pahalle. Nyt ollaan sellasten elämän peruskysymysten äärellä, että oksat pois.

Voi aina ajatella, että esim. Britney Spearsilla menee vielä huonommin…

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: