Blogeja

Netistä löytyy käsittämätön määrä askarteluun, neulomiseen, virkkaamiseen ja kutomiseen keskittyviä blogeja. Oumaigaad! Täytyy ikävä kyllä myöntää, että ne blogit eivät voisi vähempää kiinnostaa, mutta täytyy silti nostaa hattua näille tyypeille, koska en olisi uskonut, että käsityöt voisivat olla näin suosittuja 2000-luvulla. Tuntuu, että se on ihan trendi tänä päivänä. Näitä ”lankablogeja” tuntuu tulevan koko ajan lisää. Puikot vinkuu

Okei, ehkä mussakin on jotain askartelijan vikaa, koska teen kuitenkin joka vuosi joulukortit itse. Pitäisköhän mun lisätä niistä kuvia tänne? Sitten mä en vois enää sanoa, että ei kiinnosta käsitöihin liittyvät blogit… No, oon mä niistä korteista vähän ylpeä :)

Ehkä mä oon vaan kade, koska mä en ole koskaan ollut kovin hyvä ompelemaan tai neulomaan. Aa, mutta totta, teinhän mä toissa jouluna lahjaksi villasukat, joita tosin ei oo kovin paljoa käytetty. Niin ja hei, mä käytän itse villasukkia ihan läpi vuoden. Nytkin on jalassa harmaat villasukat, joilla on kiva tepastella viileällä lattialla.

Toinen suosittu juttu näyttäisi olevan ruokablogit, erilaiset reseptijutut. Onneksi näissä blogeissa on yleensä näyttäviä kuvia. Esimerkkinä Pastanjauhantaa.

Kolmas iso ryhmä on sitten erilaiset parisuhteita, seksiä ja pettämistä käsittelevät blogit. Ei niistä sen enempää.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: