Purjehtimaan

Ollaan tällä hetkellä junassa matkalla kohti Imatraa, jossa meitä odottaa joku 30-jalkainen purjevene. Kesän ainoa mahdollisuus päästä purjehtimaan, joten se pitää käyttää hyväksi. Purjehdus on tosi hienoa, vaikka merellä se on tietysti vähän eri asia. En olekaan koskaan purjehtinut järvellä, mutta eiköhän Saimaakin kelpaa. Niin ja selvennykseksi, minä en osaa purjehtia ns. sanan oikeassa merkityksessä. Osaan kyllä lukea merikarttaa, mutta en muista kumpi on paarpuuri. Vetelen kyllä erilaisista naruista ja köysistä mielelläni kunhan joku kertoo, että mistä ja minkä värisestä. Joten suurimman osan ajasta vain nautin kovasta vauhdista ja kauniista maisemista. Veden pärskeistä ja auringosta kasvoilla. Huomiseksi oli luvattu aurinkoa, joten ehkä pääsen hetkeksi istahtamaan kannelle, kun miehet vetelevät naruista ja nostavat purjetta.

Tänään oli taas sellainen ukkonen, että oksat pois. Tuntuu, että ukkonen on ollut tänä kesänä tavallista rajumpaa. Liittyyköhän se jotenkin kasvihuoneilmiöön?

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: