Facebook

Facebook-palvelu on tällä hetkellä kuuminta hottia. Ne, jotka ovat jo tehneet oman profiilin, viettävät palvelun seurassa minuutteja (uskallanko sanoa tunteja) joka päivä. Joka TYÖpäivä. Facebookissa on kaikki ystävät ja työtoverit, jotka ymmärtävät jotain sosiaalisista verkoista. Facebookin idea on kertoa ystäville erilaisia asioita itsestään. Palveluun voi lisätä erilaisia applikaatioita, mm. itseltäni löytyy puutarha, akvaario ja taidegalleria. Palvelussa voi vertailla itseään muihin esim. elokuvamieltymysten tai luonteenpiirteiden mukaan. Ystäville voi lähettää virtuaalisia halauksia, lahjoja ja heidät voi kutsua mukaan hyväntekeväisyyteen ja maailman parantamiseen. Palvelussa on myös postausmahdollisuus ja omat flickr-kuvat voi lisätä mukaan.

Ja tässä vasta pieni määrä niistä asioista, mitä Facebookilla voi tehdä. Joten jos sinulla sattuu olemaan ylimääräistä aikaa ja haluat joutua koukkuun, tutustu Facebookiin. Siitä löytyy iloa myös keskellä työpäivää :)

www.facebook.com

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: