Ne elämän nautinnot

Viime aikoina elämästä nauttiminen on ilmennyt hyvien ystävien tapaamisella kivoissa tilanteissa. Shampanjaa kuluu ja puheita riittää. Ihan niin kuin eläisi jotain vähän rikkaamman ihmisen elämää. Ja silti. Se on mun elämää tällä hetkellä. Ja mä nautin siitä täysin rinnoin. Se on elämää Suomen pääkaupungissa, elämää hetkessä. Se on elämää, josta monet mun ystäväni eivät tiedä mitään. Mutta nyt pitää nauttia elämästä, sillä se ei kestä ikuisesti. Mä olen onnellinen pitkästä aikaa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: