Mökillä

Oltiin lauantaina viettämässä mökkikauden ”päättäjäisiä”. Päättäjäissana siis siitä, että ei taida enää tarjeta tänä syksynä mökille. Oli tosi rentouttavaa saunoa hyvässä puusaunassa ja käydä supernopeasti järvessä. Oli muuten jo aikas kylmää vettä, mutta vedestä noustua oli hyvä olo.

Tietysti mökki piti siivota talvikuntoon, mutta pieni fyysinen hommailu teki ihan hyvää kaikkien näiden tietokoneiltojen jälkeen. Isi kasasi mökille, pojille, ostetun trampoliinin (joo, hypin siinä kerran).

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: