Ne rapukekkerit

Viime perjantaina oltiin viettämässä erään firman 305-päivispäiviä. Fishmarket ja rapujuhlat. Hyvät juhlat, hyvää seuraa. Viini virtasi, ravut kuoriutuivat koteloistaan ja tarjoilijat joutuivat vähän hillitsemään ääntä. No, mitkä ovat ne rapujuhlat, joissa ei ääni hieman nouse. Ei selvästikään pidä mennä enää syömään rapuja sellaiseen paikkaan, jossa ei tiedetä, mitä rapujuhlat ihan oikeasti ovat. Että siitä risuja Fishmarketille. No, mutta pääruoka ja jälkiruoka oli hyvää ja paikkakin ihan nätti, joten ruusuja vähän niistä. Ja tarjoilijoilla oli valkoiset hansikkaat kädessään koko ajan. Hieno tapa.

Juhlat jatkuivat railakkaasti, onneksi itse päätin pysyä viinissä enkä sortunut väkeviin, kuten osa porukasta. Koska sehän tiedetään, mitä siitä seuraa. Ei kovin hyvää oloa aamulla.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: