Habitare oli vähän pettymys

Lauantaina käytiin Habitare-messuilla. Oli yllättävän tylsät messut. Parasta antia oli yläkerran Ahead!-designalue, jonne oli tuotu mm. kontteja, joiden sisällä oli erilaisia taideinstallaatioita. Tosi paljon näkyi vieläkin valkoisia asioita, esim. Vepsäläisen koko osasto oli ihan valkoinen. Luulisi, että valkoisesta oltaisiin jo päästy vähän eteenpäin. Toinen kova juttu tekstiileissä on tietysti kaikenmaailman kuviot, varsinkin isot kukka- ja antiikkityyliset kuviot. Makeita valaisimia myös löytyi, mutta tietysti hintakin on se mukainen.


Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: