Luksusta elämään

Viikonloppuna vietettiin ”luksus”-viikonloppua, mikä tarkoittaa siis sitä, että ei tehty töitä. No, tällä kertaa siihen liittyi ihan oikeasti jotain luksusta. Olimme hotellissa yötä. Ainoa mahdollisuus pysyä pois töiden ääreltä tuntuu nimittäin olevan se, että poistuu kotoa.

Kirjauduimme viiden tähden hotelliin Hotelli Kämpiin kello 16.30. Kun pääsimme huoneeseen, ovikello soi ja hovimestari toi meille shampanjaa ja mansikoita. Nämä olivat lahja puolisoni yritykseltä, koska töitä on tehty. Siinä sitten nautimme mansikoista ja hyvästä shampanjasta ja samalla tutustuimme huoneeseen. Viisi tähteä tulee varmasti osittain siitä, että pieniin yksityiskohtiin on osattu panostaa. Kylpyhuone oli marmoria ja sieltä löytyi kaikenlaiset tarvikkeet shampoosta manikyyrisettiin. Kaikkein suloisinta oli keltainen muoviankka odottamassa kylpyyn pääsyä.

Itse huone oli kaunis, mutta ei mitenkään erikoinen. Sängyssä oli mahdottoman hyvä nukkua, siinä oli kunnon luksusta, ja kaikki tekstiilit tietysti olivat laadukkaita.

Palvelu oli hulppean hyvää, huonepalvelusta käytiin kyselemässä, onko kaikki hyvin. Käytävällä oli omenoita syötäväksi (?). Viinilasillisen kanssa pöytään tuli pientä syötävää, mikä pitäisi kyllä ottaa käyttöön myös muissa baareissa. Henkilökunta teititteli ja oli ystävällistä.

Kaiken kaikkiaan voi sanoa, että oli aikas luksusta olla Hotelli Kämpissä yötä. Eikä se edes ollut mitenkään suunnattoman kallista, kun varauksen teki netissä. Eikä nyt ole enää sesonkiaika. Suosittelen kaikille, jotka haluavat elämään vähän luksusta. Tämä oli yksi tapa ja itse ainakin nautin kovasti.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: