Ostin sukset

Laskettelukausi lähenee ja ostin tänään sukset -50 %:n alennuksella. Pitäisi olla ainakin arvostelujen mukaan huippuhyvät sukset. Ei tosin kovin kauniit, keltainen ei ole lempivärini, mutta eihän väri ole se tärkein juttu vaan se, miltä sukset tuntuu jalassa.

Pujottelusuksi naisille, jotka hakevat monipuolista ja notkeaa puikkaria, joka on erityisesti naisten tarpeisiin suunniteltu. Intelligense-teknologia takaa laajan käyttöalueen ja Liquidmetal-teknologia tekee täydellisten leikkaavien käännösten tekemisen mahdolliseksi vähemmällä voimalla.

Nyt vaan pitäis päästä mäkeen kokeilemaan.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: