Pitäisköhän munkin puhua parisuhdeasioista?

Ei. Mä en lähde siihen bloggailuun. Tässä vaan tuli taas luettua muutamia blogeja, joissa joko haukutaan kumppani tai petetään kumppania. Jeps jeps.

Kuuden päivän sairasloma loppuu huomenna. Ortopedi soitti eilen ja kertoi, että mitään vakavaa ei kuvista löytynyt. Ei siis MS-tautia tms. En edes tiennyt, että sellaisia katsotaan kuvista. Jotain se höpisi lievästä rappeumasta ja hermotulehduksesta. Sitä, mistä se johtuu, ei ortopedi osannut sanoa. Sanoi vaan, että kipulääkkeillä se menee ohi. Ortopedi sanoi lähettävänsä lääkärin lausunnon mulle, joten odotan vielä sitä. Eilen aamulla puoli ysiltä en ehkä ollut ihan hereillä, joten osa meni vähän ohi korvien.

Olkapään kipu loppui maanantaina, mutta mä nautin 100 %:sti näistä määrätyistä sairaslomapäivistä. Enkä potenut kovin pahasti huonoa omaatuntoa. On se kumma, että ei voi edes sairaslomaa pitää ilman, että miettii, pitäiskö sittenkin mennä töihin.

En kovin paljoa ole tehnyt hommia tietokoneella. Koska luulen, että se on kuitenkin se suurin syy. Ja huono ergonominen asento töissä ja kotona sohvalla tietokone sylissä. Kävin kasvohoidossa ja parturissa. Söin kahvilassa lounasta, kävin kävelyllä, selailin sisustuslehtiä ja istuin ammeessa viinilasin kanssa. Otin siis todella rennosti. KOSKA huomenna alkaa taas työt ja 12 tunnin tietokoneen edessä istuskelut.

Joskus pitää ottaa ihan iisisti. Ei muuten jaksa. Ja onneksi kipu ei johtunut mistään vakavasta.

Pitäisikö tästä muuten oppia jotain…

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: