Väliinputoaja

Christina Aguileran Hurt on ihan mahtis biisi.

Kävin Hannu & Kerttu -harjoituksissa. Olin siellä 15 minuuttia. Kun on se pirun yksi ainoa laulu koko oopperassa. Tuntuu vähän turhauttavalta. Tai aika paljonkin. Tuntuu, että kaikilla muilla laulua harrastavilla ihmisillä on enemmän aikaa harrastaa… laulua. Ääni kehittyy, laulut vaikeentuu… Ja mä junnaan paikalla.

Eihän se tietysti noin ole, mutta tänään on ehkä ollut vähän itsetunnoton päivä. Tuntu, että töissäkin vaan tuijotin yhtä tyyppiä, jonka suusta tuli mitä fiksuimpia juttuja. Ja mä tunsin itseni ihan tyhmäksi. No, se on se maanantai.

Viime yönä tuli tehtyä aika pitkään töitä, joten eipä se sairaslomakaan tainnut mitään opettaa. Nyt on kyllä ihan tyhjä pää, ei oo paljon sanoissa sisältöä. Jospa siis jatkan amerikkalaisen katastrofileffan katsomista.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: