Parin kuukauden sisällä

oon saanut kaksi työtarjousta. Ilmeisesti tässä vaiheessa uraa joku jo tietää mut ja mun osaamisen, joten mut halutaan töihin. Tämän hetkinen työni ja työpaikkani on kuitenkin vielä sen verran hyvä ja haastava, että ihan näin työuran ja työmotivaation kannalta en ole valmis toimistoa vaihtamaan. Ehkä parin vuoden kuluttua, kun olen nykyisessä työssäni oppinut sen, mikä on mahdollista oppia.

Sen olen kuitenkin huomannut, että tällä hetkellä on pulaa tekijöistä ja palkka nousisi uudessa työssä roimasti. Onko se raha kuitenkaan se asia, joka loppujen lopuksi motivoi? Kyllähän sillä kaikkea kivaa voisi ostaa, mutta jospa työ ei vastaisikaan omia odotuksia mukavasta työstä…

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: