Kenraalien kenraali

Mä oon jotenkin ymmärtänyt, että kenraaliharjoitus on yleenä sellainen harjoitus, että siinä käydään koko esitys läpi ilman katkoja. No, ei varmaan tietysti pidä yleistää, koska näin ei ainakaan käynyt meidän hepomusikaalin kenraaliharjoituksissa. Katkoksia oli melkein koko ajan. Voi apua, mitäköhän huomisessa ensi-illassa tapahtuu!

Eräs esiintyjä, se harvoista ammattilaisista meidän ryhmässä, totesi, että ei hommaa voi musikaaliksi kutsua, vaan enemmänkin musiikkiesitykseksi. Ja hän on kyllä niin oikeassa. Mutta vaikka me ollaankin vaan harrastelijaryhmä niin mielestäni harrastelijatkin voivat olla tosi hyvä ja toimia ammattimaisesti. Meillä on kuitenkin ollut ihan liian vähän harjoituskertoja.

Ja lisätäkseni vielä, että vaikka en itse olekaan ammattilainen, niin mulla kuitenkin on jonkinlainen näkemys siitä, mitä harrastelijaryhmäkin voisi saada aikaiseksi. Hauskaa tämä kuitenkin on ollut ja varsinkin tänään, kun päästiin oikealle näyttämölle. Niin, tiedän, vasta tänään päästiin oikealle näyttämölle…

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: