Ensi-ilta

meni yllättävän hyvin. Yhden kerran unohdin vuorosanani ja suusta tuli vaan jotain ihmeellistä :) No, ensi viikolla ei enää unohdu. Toinen puoliaika meni paremmin, varmaan osittain siksi, että siinä on enemmän menoa ja meininkiä. Ensimmäinen puolisko on vähän hitaammin etenevä.

Kokonaisuutena meni hyvin, koska kertaakaan ei näytös mennyt poikki. Toiset vähän jännitti enemmän kuin toiset, mutta sekin korjaantuu rutiinilla. Katsomossa oli yllättäen yksi kollegani, joka on ilmeisesti ohjaajan/käsikirjoittajan tuttu ja hän ainakin sanoi, että lauloin hyvin. Liekö sitten kohteliaisuuttaan, mutta kuitenkin.

Mutta ihan hyvä suoritus sinänsä, koska en ole koskaan aikaisemmin tämän tapaisessa prokkiksessa ollut mukana. Kyllähän sitä on tullut esiinnyttyä, mutta yleensä yksin. Ja kuoroa ei lasketa mukaan, koska hepomusikaalissa pitää kuitenkin myös muistaa vuorosanat ja ihan oikeasti esiintyä :)

Ensi kerralla on myös tuttuja katsomossa, toivottavasti ei iske paniikki.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: