Kiva porukka

Olen mukana yhdessä harrastelijapohjaisessa musiikkiteatteriyhdistyksessä ja porukka on tosi mukavaa. Kaikkien kanssa tulee toimeen eikä ole sellaisia ihmisiä, joiden kanssa ei kemiat pelaa. Mitä joissakin porukoissa tapahtuu. Hepomusikaali on ollut ensimmäinen prokkis, jossa olen mukana, ja kivaa on ollut. Pääsee laulamaan ja näyttelemään. Ensi vuoden puolelle on suunniteltu klassisen musiikin konserttia, jossa lauletaan espanjalaista musiikkia. Se on enemmän omaa repertuaaria, omalle äänelle sopivaa, mutta on tietysti kiva tehdä myös kevyempiä juttuja.

En tunne kovinkaan hyvin espanjalaista musiikki, ja ensikuulemalle se ei oikein vakuuttanut. Mutta tekee todella hyvää tutustua erilaiseen musiikkiin ja tajuta, että kaikki ei aina iske ensimmäisellä kerralla. Yritin valita sellaisia kappaleita, joissa on itseäni miellyttävä melodia. No joo. Onneksi sain yhdeltä laulajalta nuotit lauluun, joka kuulosti tosi kivalle. Mulle kun se melodia on niin tärkeä juttu.

Nyt pitäisi jo suunnata katse huomiseen hepomusikaalin toiseen esitykseen. On vaan aikas huono olo, sillä oltiin eilen parilla lasillisella. Ihan niin kuin olisi juonut enemmänkin. Johtuuko sitten siitä, että kuoharissa oli jotain vikaa vai siitä, että viime viikko on ollut tosi rankaa, ja se sitten kostautuu näin. Heräsin nimittäin klo 15, enkä tosiaan muista koska olisin viimeksi nukkunut niin pitkään. Ohhoh!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: