Huono kunto ja liikaa töitä = flunssa

Sunnuntainen hepomusikaalin esitys meni hyvin, muistin kaikki vuorosanani. Katsomossa olivat äiti, veli ja avopuoliso sekä kummitäti, kummisetä ja serkku. Kaikki kehuivat esitystä. Ja tietysti minua :) Myös pari ulkopuolista kehuivat kaunista ääntäni. Kai se sitten on kaunis…

Ilmeisesti olin jotenkin vähän mollannut esitystä, koska avopuolisoni totesi, että esityshän oli hyvä, parempi kuin kertomani antoi ymmärtää. No, kyllähän se sitten loppujen lopuksi olikin tosi hauska. Ja kaikki tekivät tosi hyvän työn esityksen eteen.

Sunnuntaiaamuna heräsin kurkkukipuun ja ajattelin, että tuleekohan esityksestä mitään. Mutta ei se laulamista estänyt eikä ilmeisesti ääntäkään pilannut. Mutta flunssahan siitä tuli. Nyt olen ollut alkuviikon kotona sairastamassa, vaikkakin eilen pidin 3 tunnin telekonfan ja tänään kävin asiakkaalla palaverissa ja tein muitakin töitä. Eli ei sitä näköjään pysty sairastamaankaan ihan vaan sairastamalla. Mutta nenä vuotaa ja päätä kivistää. Huomenna on pakko mennä toimistolle, koska menee 3 päivän ”ilman sairaslomalappua” -aika umpeen.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: