Meni hermo, hankin uuden puhelimen

Työpuhelin on surkeuksien surkein puhelin. Käsittämätöntä, että firmassa, joka tekee mobiilipalveluita, ei puhelimet ole sellaisia, joilla näitä palveluita voisi kunnolla käyttää. Toisaalta, Soneran datapaketin datamäärät on niin pienet, että eipä sitä puhelimella oikein muuta voisikaan tehdä kuin soittaa.

Päätin lopettaa marmatuksen ja tilasin Saunalahdelta uuden puhelimen. Ihana punainen kommunikaattori, jolla voi tehdä kaiken, mitä puhelimella nyt voi tehdä. On kunnon kamera ja tarpeeksi iso näyttö, josta voi sitten sitä nettiä tutkailla. Ja vaikka kirjoittaa blogia. Onhan kommunikaattori vähän isompi, mutta näin naisena, kun on tuo käsilaukku, ei sillä puhelimen koolla niin ole väliä. Ei se koko vaan ne työkalut:)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: