Se oma ääni

Kotona omissa pikkujouluissa jotenkin päädyin sitten laulamaan korkealta ja kovaa kavereille, jotka eivät koskaan aikasemmin olleet kuulleet lauluani. Paitsi pari ystävää, jotka halusivat kuulla lisää (lauloin Finlandian yksillä synttäreillä). En ole koskaan laulanut kavereille ja se tuntui vähän oudolta. Mutta sain raikuvat aplodit ja ”miten susta voi lähteä tollanen ääni” -kommentteja. Ja sain yhden kutsun laulamaan synttäreille. Heh. Ei kyllä tosin alkoholia juoneena tainnut olla ihan parasta laulua, mutta teki se silti vaikutuksen. Yks kommentti oli myös, että mä laulan niin puhtaasti. Mun vire on siis kohdallaan.

Nyt sitten saa kuulla varmaan joka juhlassa, että ”laula nyt jotain”. Argh!

Ei sinänsä, onhan se kivaa laulaa, kun osaa, mutta varsinkin, kun on toisten juhlissa, haluaa myös itse juhlia ja jättää ne laulut sitten toiseen kertaan.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: