Uusi vuosi, uudet ravintolat

Käytiin uuden vuoden aaton kunniaksi, tai no oli nälkä, syömässä Hans Välimäen uusimmassa. Cochons, possukerho, tarjosi kyllä hienon miljöön ja hyvän ruoan, mutta palvelu oli aika keskitasoa. Ei jäänyt sellainen fiilis, että tänne uudestaan. Tai että asiakas on hyvä tyyppi. Ruoka tarjoiltiin ihan supernopeasti, ei jäänyt paljon aikaa sulatella edellistä annosta. Tarjoilija ei paljon kiinnittänyt huomiota ruokailun aikana eikä tarjonnut mitään jälkiruokaviiniä tms. Eli jos saisivat tarjoilijat hieman innostumaan työstään ja palvelemaan asiakkaita, paikka olisi loistava. Plussaa hienot kynttilälyhdyt ja erikoiset kattovalaisimet. Ja vasikka alkuruokana.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: