Terveisiä Itävallasta!

Viikon mahtava lumiloma on ohitse. Ischglissä oli rinteillä 1,5 metriä lunta. Kuusi päivää laskemista, kuusi iltaa after-skitä. Viimeisenä iltana tuli kylässä parikymmentä senttiä lunta ja jouluvalot loistivat. Ischgl on selvästi vähän rikkaampien paikka, koska kylä oli todella hieno ja pääkadun varrella oli erilaisia merkkiliikkeitä. Ainoa huono puoli oli venäläisten määrä. Heitä oli paljon. Ei mitään venäläisiä vastaan, mutta kyllä ne aika kovaa meteliä pitää ihan missä sitten ovatkin. Kivasta ravintolaillasta tulee kovaääninen ravintolailta.

Ischglin lisäksi käytiin parina päivänä viereisissä kylissä, Galturissa ja Kappl:ssa. Vähemmän ihmisiä -> paremmat olosuhteet laskemiseen. Ischglistä pääsi lisäksi laskemaan Sveitsin puolelle Samnauniin. Maiden rajat tosin hämärtyivät rinteillä, koska rajatullia ei ollut.

Sää suosi ja viimeisenä päivänä päästiin jopa laskemaan puuterissa, kun lunta tuli taivaan täydeltä. Parissa tunnissa satoi 20 cm ja sen jälkeen tuntui kuin olisi laskenut offarissa.

Muutamia tunnelmapaloja Ischglistä

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: