Laulun kevät

Ilmoittauduin konservatorion avoimen puolen yksinlaulutunneille. Saan opettajakseni miehen. Koskaan aikaisemmin en ole ollut miesopettajalla, joten odotan ihan mielenkiinnolla millaista opetus on. Käyn edelleen omalla vakiopettajallani, mutta erinäisistä kiireistä johtuen pääsen tunneille vasta helmikuun puolella. Muutenkin on ihan kiva kuulla, minkälaisia kommentteja toiselta opettajalta tulee ja millä tekniikalla hän opettaa. Kyseessä on vain neljän kerran paketti, mutta ehkä, jos kyseinen opettaja tuntuu hyvältä, voin ottaa tunteja enemmänkin.

Jotenkin taas vuoden alussa tuntuu, että haluaisi päästä laulussa eteenpäin. Ja toisaalta haaveena tietysti on se opiskelupaikka jossakin musiikkilaitoksessa, missä taas tämä konservatoriojuttu voisi hieman avittaa.

Paljon laulujuttuja ja konsertteja on keväällä tulossa. Missähän välissä sitä kerkeäisi harjoittelemaan…

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: