Villasukkablogi

Kudon villasukkaa. Ihan oikeesti. Mä oon monilahjakkuus :)

Mä oon villasukkaihminen eli pidän villasukkia ihan joka paikassa. Jopa töissä kävelen joskus villasukat jalassa. Villasukat on lämpimät. Mutta kun niitä käyttää koko ajan, pohjaan tulee reikiä. Ja koska kaupasta ei löydy mustia villasukkia, on ne pakko kutoa itse. Mustat sukat sointuu hyvin mun muihin vaatteisiin ja onhan musta aina tyylikäs. Kutominen on yllättävän rentouttavaa. En ole mikään käsityöihme, edes ompelukone ei suostu yhteispeliin mun kanssa. Mutta joskus, parin vuoden välein, iskee kutomishimo, jolloin sukka sitten valmistuu aika nopeasti.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: