Outoja ihmisiä asunnossa

Vuokranantajamme oli buukannut eilen kolme asunnon katsomisaikaa. Kolme pariskuntaa kiersi ja katseli asuntoamme ja miettivät, josko he haluaisivat vuokrata asunnon. Oli aika outoa päästää tuntemattomia ihmisiä omaan kotiin. Perjantaina siivottiin ja lauantaina laitoimme keittiöön lattialistat. En halunnut nimittäin päästää ihmisiä sekaiseen kotiin. Ja tietysti vuokranantajallekin piti näyttää siisti koti, jotta saamme vuokraennakon takaisin.

Silloin, kun me etsimme vuokrakotia, törmäsimme kyllä kaikenlaisiin asuntoihin. Suurin osa niistä oli jotenkin epäsiistejä, sekaisia tai muuten vain sellaisia, ettei niihin kyllä ihan heti olisi muuttanut. Toivon, että omasta kodistani ei tullut sellaista vaikutelmaa. Ainakin täällä oli todella siistiä, pölyt oli pyyhitty eikä keittiössä ollut likaisia tiskejä. Yksi tyttö olisi halunnut meidän verhot(?). Ehkä hän sitten piti meidän sisustustyylistämme. Niin, aika skandinaavista, vaaleaa ja yksinkertaista.

No, ilmeisesti vuokralainen on nyt valittu ja tämä koti saa uudet asukkaat reilun kuukauden päästä. Tervetuloa!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: