Remonttisuunnitelmia

Ostimme asunnon kauniista jugend-talosta. Asunto on hyvässä kunnossa, mutta pientä remonttia pitää silti tehdä, että asunnosta tulee meidän tyylinen. Kaikki seinät maalataan ja keittiö vaihdetaan. Loppujen lopuksi on yllättävän paljon asioita, joita pitää hankkia. Keittiössä ei pelkät kaapit riitä vaan pitää ostaa hana, allas, liesi ja laatat. Eri tavaroilla on eri toimitusajat ja niiden selvittämisessä menee oma aikansa. Laattojen valinta on tuottanut harmaita hiuksia, kun ei meinaa löytyä sopivia. Tiedetään, mitä halutaan, mutta joko sellaisia ei ole tai neliöhinta on 800 euroa.

Toinen todella hankala valinta oli sohva. Uuteen asuntoon pitää tietysti hankkia tyyliin sopiva sohva ja kyllä sitäkin etsittiin. Hinta vaihteli 2000 ja 10 000 euron välillä. Jep jep. Jollakin on varmaan varaa 10 000 een sohvaan. Me ajateltiin jättää se väliin.

Seuraavaksi pitäisi valita seinämaalien värit. Stressaavaa :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: