Olipas taas kivaa

mennä ihan viralliselle laulutunnille omalle tutulle opelle. Puhuttiin mm. mun tavoitteista laulun suhteen ja siitä, että kannattaa olla tietyllä tavalla varovainen, kun käy uudella lauluopella. Aluks mä vähän ajattelin, että ilmeisesti ope ei oikein tykkää, kun käydään toisilla opettajilla. Mutta onhan se niin, että uusi opettaja ei voi tietää, mistä ollaan lähdetty ja miten tähän tasoon on päästy. Ja ilmeisesti tämä uusi opettaja on puhunut jotain ei-niin-rakentavaa mun opesta. No, mulla on enää 2 tuntia jäljellä enkä muutenkaan ajatellut jatkaa, koska on se opetusmetodi niin erilaista.

Laulun suhteen tavoitteena voisi olla:
– ihan vaan lauleskella huviksi
– tutkintojen suorittaminen
– oman konsertin järjestäminen
– laulaminen jossakin ”maalaiskuntien” (niinkuin ope sanoi) oopperaproduktioissa

Tuli ihan tosi iso hinku oman konsertin järjestämiseen. Joten se voisi olla mun seuraava tavoite, c-tutkinnon lisäksi. Olispa hienoa, kun voisi kutsua koko suvun konserttiin. Ja tietysti myös paljon tuntemattomia ihmisiä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: