Vihreä keiju

Tiistaina oli koemaskeeraus. Kastekeijun maski on kyllä jotain ihan muuta kuin keijumainen. Tai no, kai se omalla tavallaan on keijumainen, koska meikissä on sinistä, vihreää ja keltaista. Ja paljon kiillehilettä. Tunnin istuin paikallani, kun maskeeraaja peitti kasvoni mitä moninaisemmista purkeista esiintulevilla väreillä. Kasvot alkoivat tuntua aika kireältä. Kaiken kruunasi pitkät keltaiset ripset, jonka jälkeen en meinannut saada silmiäni auki. Kasvot olivat sellaisen pakkelimäärän alla, että voi olla iloinen, että ooppera kestää vain vähän yli tunnin.

Kastekeijun meikki on ihan erilainen kuin muilla. Onhan se tietysti mielikuvitusolento, mutta se, että kasvot ovat kokonaan vihreän ja sinisen värin peitossa, on aika hurjaa. Toivottavasti lapset eivät pelkää keijua enemmän kuin noitaa. Noidalla oli kyllä aika hurjat silmämeikit…

Meikin poistaminen ei sujunut kovinkaan hyvin. Meikin paksuus oli niin suuri, että meni varmaan 20 minuuttia sen poistamiseen. Siitä sitten suoraan asiakaspalaveriin, kun kiillettä oli vielä vähän siellä sun täällä. No, normaalit päivämeikit päälle ja lyhyt selitys asiakkaalle. Että miksi voi vähän kiillellä kulmakarvat :)

Ensi viikolla on aika monta läpimenoa, joissa pitää olla meikit päällä. Ai että kyllä kasvot kiittää. Täytyy varmaan varata aika puhdistavaan kasvohoitoon, kun esitykset on ohi :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: