Uhhuh

Tällaisia viikkoja ei kovin montaa vuoteen toivo. Remonttia koko päivän, iltaisin oopperaharkat maskissa, jossain välissä oikeita töitä ja sitten pitäisi vielä vähän nukkua. Väsyttää jo nyt, vaikka viikko ei ole edes puolessa välissä.

Sunnuntaina saatiin purettua keittiö ja makkarin vaatekaapit. Nyt keittiö näyttää karulta, tyhjältä ja kiviseltä. Eilen ajeltiin ympäri kaupunkia hakemassa erilaisia tarvikkeita ja keittiökin saapui palasina. Tänään saatiin onneksi keittiön kaapit kasattua, joten huomenna voidaan vähän tasoittaa seiniä ja aloittaa maalaaminen. Torstaina ja perjantaina on vuorossa keittiön paikalleenlaitto.

Huomenna tulee myös muuttolaatikot, joten sekin homma pitäisi saada alkuun. Lisäksi ilta menee harjoituksissa ja perjantaina on kenraali. Väsyttää jo pelkkä ajatus.

Eilen oli harkat maskissa ja puvuissa. Lavastus on hieno, vaikka se onkin aika yksinkertainen. Valoilla on saatu kuitenkin tuotua tosi hienoa tunnelmaa mukaan. Ja tekopuut pöllöineen on tosi söpöjä.

Katselin eilen koko oopperan läpi. Se on yllättävän hyvä. Lyhyt ja ytimekäs. Eilinen miehitys oli myös tosi hyvä. Kerttu on kehittynyt paljon lyhyessä ajassa. Myös näytteleminen näköjään luonnistuu Kertulta tosi hyvin. Oli taas vähän sellainen olo, että miksi olen saanut näin korkean äänen, koska en ikinä tule saamaan päärooleja oopperoissa. Olisi ollut kiva esittää Kerttua, mutta kun ei.

No, mutta kodista tulee kyllä hieno. Viimeisen päälle tyylikäs ja kodikas.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: