Kenraalin kulisseissa

Istun kulisseissa odottamassa vuoroani. Ympärillä hyörii monia ihmisiä. Joku ohjaa videoesitystä, toinen ohjaa käsipuhelimen avulla kuvaajaa ja kolmas kuvaa esitystä. Ja muut pitelee käsissä papereita ja tekee ilmeisesti jotain tärkeätä. Hannu ja Kerttu laulaa siitä, kuinka kova nälkä on. Kello on 20.42, asunnossa on remontti kesken ja tekisi mieli mennä nukkumaan. Eka kenraaliharjoitus alkoi puoli tuntia myöhässä ja siitä syystä oma kenraali alkoi tunnin myöhässä.

Lavastus on hieno ja meikit näyttäviä. Katsoin äsken toisen miehityksen esityksen ja omasta mielestä oman miehityksen esiintyjät on jotenkin vakuuttavampia. Noita on PALJON pelottavampi kuin toisessa miehityksessä. Hannu on poikamaisempi ja Kerttu tyttömäisempi.

Huomenna on ensi-ilta. Huomenna keittiön pitäisi olla valmis. Huomenna pitää pakata tavaroita muuttolaatikoihin. Ohhoh…

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: