Armotonta menoa

Keittiön kaappien kiinnittäminen ja laatoitus vei kolme päivää. Tasoa ei ole hiottu eikä öljytty, liesituuletin on lattialla eikä laattoja ole saumattu. Kylpyhuoneessa ei ole suihkua, allasta, kaappeja eikä allashanaa. Huomenna klo 8 alkaa muutto. Nykyinen asunto on täynnä muuttolaatikoita ja puolet on vielä täyttämättä. Eilen oli oopperan ensi-ilta, tänään toinen esitys.

Ja ihan kaikki liikenevä aika on tehty remppaa.

Onneksi isäni oli tekemässä keittiötä, ei tasan oltaisi tässä vaiheessa, jos oltaisiin tehty se itse. Keittiön seinä oli ongelma, proput ei meinannut pysyä seinässä. Rakennusliimalla (ja ärräpäillä) saatiin apulaudat lopulta pysymään kiinni ja kaapit ovat nyt iloisesti seinällä.

Viikko remonttiin on liian lyhyt aika, mutta oma vika, mitäs tuli valittua tällainen tie. On niin väsynyt olo. Niin fyysisesti kuin henkisestikin. Niskaan sattuu sairaasti. Tiistaina pitäisi palata töihin ja kaikki hommat on tekemättä. Putkimies tulee vasta tiistaina, joten suihkuttelu jää huomenna väliin.

Hyvä puoli tässä kaikessa on se, että uusi asunto on tosi kiva ja viikon päästä kaikki tavarat ovat taas omilla paikoillaan.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: