2xharmitus

Tietokone töppäili ja poistin vahingossa kaikki satuoopperan kuvat kamerasta. Harmittaa ihan sataa ja tuhatta. Olis ollut kiva omistaa muutama kuva nukkumatista ja kaikista ihmisistä, jotka oli mukana. No, nyt en omista. Täytyy toivoa, että saan kuvia muilta proggikseen osallistuneilta. Dääm!

Pirkanmaan ammattikorkeessa olisi koelaulu Don Giovanniin, mutta eipä siinäkään oopperassa ole koloratuurisopraanolle rooleja. Zerlina on sopraano, mutta se on kuitenkin enemmän sellainen rooli, jossa keskiäänet tulisi olla vahvimpia. Ja mulla kun on ne korkeat äänet.

No, sellasta sattuu.

Eilen oli musayhdistyksen vuosikokous ja mä pääsin taiteelliseen toimikuntaan mukaan, vastaamaan yhdityksen visuaalisesta puolesta, nettisivusta ja mainoksista. Ehkä voin sanoa pari samaa myös musiikkiasioihin… Kivaa olla mukana porukassa, joka liittyy musiikkiin. Kun elämä muuten on niin tietokonepainotteista.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: