Lamppupalapeli

Uusi koti alkaa olla siinä vaiheessa, että voi ostaa uusia valaisimia. Eilen ostettiin valaisimet olohuoneeseen, makkariin ja eteiseen. Olohuoneen valaisinta ei ihan tosta vaan sitten laitettukaan kattoon. Tanskalaisen Normann Copenhagenin valmistama ja Simon Karkovin vuonna -69 suunnittelema ”Norm 69” kootaan 69 palasesta, ITSE. Tuli vähän Ikean kalusteet mieleen. Kolmisen tuntia kasasin lamppua, mutta on se kyllä hieno.Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: