Valinnan aika

Se kävi taas tosi nopeesti. Ihan yhtäkkiä, oikeestaan sen enempää asiaa tajuamatta, mä olen nyt vaihtanut työpaikkaa. Tunteet on vähän sekavat. Miten tässä näin kävi?

Asia on siis positiivinen, mutta työpaikan vaihto aiheuttaa mulla aina tunteiden sekamelskaa ja tietysti jännitystä. Tuliko tehtyä oikea päätös, mitä jos uus paikka ei olekaan kiva?

Ehkä mä jotenkin tietämättäni tein työjäähyväismatkan tänään. Olin kollegani, josta on tullut ystävä, kanssa asiakaskäynnillä Turussa ja käytiin hänen kanssaan näitä työpaikan vaihtoasioita läpi. Hän on myös aina välillä miettinyt työpaikan vaihdosta ja kehotinkin häntä hakemaan uusia töitä, jos sellainen kiinnostaa. Ei siinä ainakaan häviä mitään. Ja palkka nousisi.

Kaikkein ikävintä on se, että kivat kollegat ei siirry mukana uuteen paikkaan. Mutta onneksi ystävyys jatkuu työpaikan vaihdosta huolimatta.

Oli tosi kiva jutella tän ystävän/kollegan kanssa, koska me ollaan samalla aaltopituudella monissa asioissa. Syötiin bensiksellä ja käytiin Kasvihuoneilmiössä, jossa oli hienoja kiinalaisia kaappeja. Laatuaikaa mukavan ihmisen kanssa. Mikä vois olla tärkeämpää!

Kommentti 20.3.
En vaihtanutkaan työpaikkaa. Mulle maalailtiin uudesta paikasta vähän sellaista, mitä se ei sitten oikeasti olekaan. Niinpä sanoin, että en kyllä halua vaihtaa työtä, josta pidän, työhön, josta en tiedä tarpeeksi. Tällä kertaa työtehtävät ja työkaverit voittivat rahan ja materian.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: