Se aika vuodesta

Nyt olis aika miettiä erilaisia pääsykokeita musiikkioppilaitoksiin. Konservatorion ilmoittautuminen päättyy tän kuun lopussa. Huhtikuussa on ilmoittautuminen Lahden ammattikorkeakoulun musiikin laitokselle. Jonnekin aion tänä keväänä pyrkiä.

Törmäsin netissä vanhaan luokkakaveriini, joka oli samassa kuorossa. Hän meni lukion jälkeen opiskelemaan musiikkia ja nyt hän näkyy esiintyvän solistina erilaisissa konserteissa. Minkähänlaista oma elämä olisi, jos olisi itsekin valinnut musiikin? Mutta onneksi vielä ei ole myöhäistä päästä itsekin lavoille, jos vaan haluaa.

Tällä hetkellä on todella onnellinen olo. Työpaikkasekoiluun meni alkuviikko ja koko homma tuntui tosi pahalta. Onneksi kaikki meni hyvin ja voin jatkaa työssä, josta oikeasti pidän. Tiistaina esittelemäni tarjouskin tuli tänään sisään, joten tämä päivä on ollut todella hyvä päivä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: