Munia ja mämmiä

Pääsiäisen munasaldo: 5 Kinderiä. Nykyään Kinderin sisällä on tosi huonoja yllätyksiä. Voi tietysti johtua siitäkin, että oon ehkä ylittänyt tuon kohderyhmäiän jokin aika sitten. Onneksi suklaan maku on pysynyt hyvänä.

Pitkäperjantai meni lumisissa merkeissä, kun oltiin Himoksella laskemassa. 4 minuuttia jonottamista, 4 minuuttia hissillä ylös, 30 sekuntia rinnettä alas. Jee. Ei oikein kerkiä saamaan hyvää vauhtia ja käännöksiä päälle, kun pitää jo jarruttaa. Tosin tän talven lumitilanteen huomioon ottaen pitää olla tyytyväinen, että ylipäänsä on mahdollisuus laskea jossakin. Parin viikon päästä mennään vielä kokemaan kunnon Lappimeininkiä, kun lähdetään perinteiselle Levin reissulle.

Launtaina vierailtiin Ideaparkissa. En ollut aikaisemmin käynyt siellä ja sehän oli kyllä ihan mukava paikka. Ulkoa päin rakennus näyttää peltitehtaalta, mutta sisällä on ihan kiva tunnelta. On kivoja kahviloita ja käsityöläisten pikkuputiikkeja. Ylhäällä on aika iso huonekalumaailma. Vaatekauppoja ja kenkäkauppoja on vaikka kuinka paljon. Onhan kyseessä siis ihan vaan ostoskeskus, mutta jotenkin Ideaparkista jäi mukavampi fiilis kuin perinteisistä ostoskeskuksista. Kahvilassa ”bulevardin” varrella nauttimani suklaakakkukin maistui jotenkin erityisen hyvältä.

Etsittiin sohvapöytää (jota ei meinaa löytyä sitten millään), mutta kassiin eksyi vain yhdet kengät. Ai niin ja eteisen vaatenaulakko.

Pääsiäispäivänä nautittiin jokavuotinen pääsiäisillallinen miehen äidin luona. Blinejä, lammasta ja pashaa. Ja tietysti niitä Kinder-munia.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: