Töitä ja musiikkia

Eilen oli musiikkiteatteriesitys, jota on harjoiteltu viimeiset pari-kolme kuukautta. Hauska projekti, harmi vaan, että yleisöä oli aika vähän. Markkinointiasiat… Ens viikolla on vielä toinen esitys. Tällä viikolla on myös laulukonsertti, tosin aika pienimuotoinen, mutta esiintyminen on aina hyvästä.

Eilisen esityksen jälkeen oli tosi kuumeinen olo. Se johtuu varmaan siitä, että esitysten jälkeen on adrenaliini aika korkealla. Laulut, myös muiden, soi päässä monta tuntia. Se on muuten aika raivostuttavaa. Välttämättä ei haluaisi, että sama biisi, pahimmassa tapauksessa sama lause, on mielessä koko ajan. Ja sitähän on sitten pakko laulaa mielessä, joskus jopa ääneen. Uh!

Vaatekaappimme muuten saapui viimein torstaina. Olis pitänyt tilata se kokoomispalvelu. Joo, ei ollut ihan helppo juttu. Vielä olis liukuovet asentamatta. No, nyt on kuitenkin saatu ne Ikean väliaikaiset puuhökötykset pois ja vaatteet ihan kunnon kaappiin. Alkaa makuuhuonekin näyttää siistiltä.

Töistä sen verran, että seuraavat pari kuukautta istun asiakkaalla suunnittelemassa hienoa globaalia palvelua. Mahtista!

Työmatka tosin on syvältä – terveisiä taksista!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: