Argh ja urgh!

Perjantain työviksen konsertti oli hupaisa. Yleisössä oli 3 henkeä. Laulajia 5. Ei selkeesi nää työviksen jutut oikein innosta ihmisiä. Tai sitten tässäkin on se markkinointijuttu :) Onhan se tietyllä tavalla aika surullista laulaa tyhjälle salille. No, ainakin laulut meni ihan hyvin, sain jopa jotain tunnetta mukaan.

Tänään aloitin työt klo 9 ja lopetin ne vähän ennen kolmea, kun tajusin, että pitäisi olla kohta matkalla illan esitystä. Hirvee kiire, suihkuun, hiukset kuivaksi, papiljotit päähän, meikkiä naamaan, leipää suuhun, vaatteita ei löytynyt mistään ja kaikki tippui käsistä. Mä vaan kertakaikkian purskahdin itkunsekaiseen nauruun. Ihan hullua elämää. Pitäis jotenkin vähän hellittää.

Kotona hermostuttaa, kun rempan jälkeiset pikkusäädöt on tekemättä. Kylppärissä ei ole peiliä, joutuu juokseen koko ajan eteisen ja vessa väliä. Verhoja yritettiin laittaa eilen, mutta tää talo on tehty jostain superhyperkovasta kivestä eikä normi iskuporakone pureutunut seinään sitten millään. Joten ei sitten laitettu verhoa, juu ei. En tiedä, että mikä SUPER iskupora pitää jostain etsiä, että saadaan reiät seinään. Argh!

Illan esitys meni ihan, no ok. Parista laulusta ei vaan meinaa muistaa sanoja. Muutama esiintyjä veti kyllä sellaset roolit, että ihan katteeks käy. Omasta puolesta voin sanoa, että tänään ei ollut se paras päivä. Jotenkin ei päässyt täysillä meininkiin mukaan. Varmaan vähän tää kiire vaikuttaa, ettei pysty keskittymään kunnolla asioihin. No, parhaani yritin tehdä ja kai se nyt ihan kohtalaisesti meni. Urgh!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: