Remonttimiehen osaamattomuus

Ei ole kiva tulla perjantaina työpäivän jälkeen kotiin, kun kämppä näyttää tältä:

Kylpyhuoneen allastasosta reklamoituamme remppamies tuli viimein perjantaina uusimaan allastasoa ja tietysti kiinnittämään altaan uudelleen.

Päästin spontaanin huudon, kun tulin illalla kotiin. Meidän olohuone oli täynnä ruskeaa sahanpurua. Sitä oli lattialla, pianon ja television päällä, maton päällä ja mikä törkeintä, meidän uusi musta sohva oli vaihtunut ruskeaksi. Remppamies oli sitten päättänyt sahata allastason sohvan päällä, sitä sen kummemmin peittämättä.

Käsittämätöntä meininkiä!

Lisäksi makuuhuoneesta oli otettu kaksi torkkupeitettä, villaa, joita oli käytetty meidän Artek-tuolien päällä sahaamisen pehmittämiseksi. Keittiön pöydän päälle oli sentään laitettu kuplamuovia ja siinä oli vedetty öljyt tason päälle. Ja tietysti tämä koko tahmainen muovi oli edelleen pöydän päällä.

Tietyllä tavalla mä ymmärrän nyt niitä ihmisiä, jotka kertoo huonoista remppamieskokemuksista. Sitä mä en vaan pysty ymmärtämään, että remonttityypit ei kunnioita toisten ihmisten koteja tippaakaan. Tai siis tämä meillä käynyt ihminen ei ainakaan. Joku järki luulisi myös olevan, että ei leikkaisi puuta sohvan päällä.

Eihän se sitten tuohon loppunut. Itse työ, jota oli tultu tekemään on ihan törkeää jälkeä. Allas on ensinnäkin vinossa. Altaan ympärille laitetut silikonit on ihan päin peetä. Itsekin saisi sen paremmin. Lisäksi silikonit on ilmeisesti yritetty jotenkin hangata pois, koska taso on vaurioitunut joistakin kohtaa niin, että taso menee taas uusiksi. Ja vielä kaupan päälle meidän uusi hieno allaskin on saanut osumaa. Voi v!

Laitoimme uuden reklamaation aika tiukkaan sävyyn. Siihen vastattiin aika nopeasti. Sekä puumaahantuoja että ihminen puukaupasta otti yhteyttä ja oli todella pahoillaan. Lisäksi remonttifirman omistaja oli ilmoittanut, että tällaista jälkeä ei voi hyväksyä. Hän ilmoitti itse tulevansa korjaamaan tason ja tarjosi vielä siivouksen päälle. Ihan kiva. Me halutaan vaan, että meidän kylppäri olisi kunnossa.

No, omistaja varmaan luulee vaan tulevansa irroittamaan altaan ja kiinnittämään sen uudelleen. Ikävä kyllä uusi taso on nyt sellaisessa kunnossa, että se pitää taas vaihtaa.

En muista remppamiehen nimeä, mutta ihmettelen kyllä kyseisen herran työmoraalia ja työn laadullista tasoa. Luulisi järkikin jo sanovan, että jos tällaista tapahtuu usein, ei herralla ole kohta enää työpaikkaa.

Tänään laitoin ihan itse laminaatin meidän parvelle ja kyllä tuli hyvää jälkeä. Olisin varmaan laittanut tasonkin itse, mutta kun se vanha taso oli rikki enkä osaa irrottaa kiinnitettyä allasta tasosta rikkomatta sitä.

Onneksi isäni tulee ensi viikolla tekemään meille suihkuallasta. Voi ainakin hyvillä mielin luottaa siihen, että jälki on tuhat kertaa parempaa kuin minkään remonttimiehen.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: